lørdag 15. februar 2014

Fornøyd frøken= fornøyde foreldre

Frøkna våkna riktignok tidlig i dag, før 05.00, men det er greit når hun sover hele natta igjennom. Hun fikk mat og i halv sjutida sov hun en halvtimes/tre kvarters tid. Da hun våknet overtok pappan, og de lå og prata, surra og lekte i senga til begge to slokna. Da sov de begge i halvannen time. 
Klokka 14.00 var hun trøtt igjen, og fikk seg bare 10 minutter. Hun våkna hver gang vi la henne fra oss, og det var ikke snakk om å sove noe annet sted enn i armene våre... Pappan prøvde forgjeves å få henne til å sove alene, men hun ville ikke. Da vi tok henne opp hadde mormor, farmor og tante Wivian kommet på gulrotkake! Sara var blid som ei sol og sjarmerte alle som var på besøk. Det holdt visst med en powernap på 10 minutter, og litt kos med pappa. :) 
Som i fjor, fikk Sara kort på Valentines day! Theo sjarmerer både mor og datter. Vi var så heldig å få et lite besøk av han i dag også:) 

I kveld var frøkna i drømmeland kl 19.00! Yey! Sovna litt på pappan, og protesterte ikke da hun ble lagt i sin egen seng. :) blir spennende å se i natt...

4 kommentarer:

  1. Nydelige bilder av skjønne Sara! Ho er til å spise opp som vi sier der jeg er fra! Ha en super ny uke alle sammen!
    Bente

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Bente! Vi ønsker dere en super uke også:)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)