onsdag 26. februar 2014

Kontroll på SIV

Vi var jo på kontroll i forrige uke, men legene visste ikke om hverandres kontroller, så nå var vi hos Svend. Pappan og mamman begynte å mistenke urinveisinfeksjon og vi ba om å få kateterisert henne. De dumme urinposene har aldri funka på Sara. Vi så noe som lignet blod i bleia en dag, og det virker som hun kan ha vondt når hun tisser. Vi tok prøver, men uten utslag. Den ble likevel sendt til dyrking. Legen støttet oss på at vi ikke skulle la henne ligge å skrike, men heller ikke ta henne opp og ut i stua. Så da fortsetter vi som vi gjør. Er sammen med henne på rommet til hun sovner (ca 30min-1time) og sitter med henne når hun er våken om natta (30min-1,5timer). Så håper vi at det går over snart. Vi har jo heldigvis vært bortskjemte med en unge som sover hele natta igjennom helt til nå, så vi klarer dette en liten periode:)

Kateterisering gjør veldig vondt, og frøkna hylskreik, helt til hun brakk seg som hun pleier... Når man kateteriserer, så stikker man et tynt rør inn i urinrøret. Men det er en sikker måte å få tatt urinprøve på. 

Snuppa var helt utslitt etter all skrikinga og sovnet på armen min...
Så vi vet ikke hva som plager frøkna, men vi vet at det ikke er urinveisinfeksjon. Hun er jo blid og fornøyd, det er bare litt tull med sovinga. 

2 kommentarer:

  1. vi også var veldig bortskjemt med sovingen til Mille i over ett år. men etter ett par måneder i bhg(hvor hun trives godt) ble hun umulig å leggeog sovingen på natta dårlig. Vi har også tatt henne opp, sittet der inne, sunget etc. Det går over!!!! Nå er det endelig på stell igjen. klem<3

    SvarSlett
    Svar
    1. Så godt å høre at andre har hatt det på samme måte OG at det går over! Takk Therese:) da fortsetter vi som vi gjør, og regner med at det bedrer seg! Klem :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)