onsdag 5. februar 2014

Mamma har hilst på lillebror i dag!

Og lille Kasper lå vendt inn mot mamman sin, så det var vanskelig å ta bilde. Selv om kromosomprøvene har fortalt oss at mini er en gutt, var det moro å se at det faktisk var det:) Legger ikke ut det bildet her.
Han ser frisk og fin ut, og beregnet termin er 30.juni. Det betyr at svangerskapet er halvgått. For å trygge mamman under svangerskapet, ble jeg tilbudt en ultralyd igjen i uke 29-30. Det er ingen større sjanser for at det skal skje noe denne gangen, og vi vet jo at mini ikke har CDG.
Et sterkt og sunt bein, som kommer til å løpe på håndballbanen! 

Dette var en liten "sneak peek" på Kasper, som først blir Saras lillebror, så får han rollen som hennes storebror. Blir rart å se at han utvikler seg forbi henne. 

8 kommentarer:

  1. Åhh, så koselig med en sniktitt! Også så fint navn da, det heter gutten vår på 1 1/2 år, bare med C:-) Han blir storebror i Mai:-) Digger forresten filmen med Sara der hun går i Walkeren sin:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig, Marita! Tipper dere gleder dere til mai! Da blir det nesten samme aldersforskjell på våre da :) Vet dere hva dere får? Gutt/jente?

      Slett
    2. Vi vet ikke enda, skal på 3d ul på tirsdag og regner med å få vite hvem det er som skjuler seg der inne da:-) Spennede. Vi gleder oss veldig til mai. Sikker like mye som dere til Juni;-) Håper bare våren går fort.

      Slett
  2. Det blir nok stor glede i huset for både store og små når Kasper kommer til verden <3

    SvarSlett
  3. Så herlig at alt var i orden! Her venter vi også på lillebror, som nok kommer til å ta igjen storesøstern i utvikling. Blir veldig spennende framover!

    Sara

    SvarSlett
    Svar
    1. Hvor gammel er søsteren, Sara? Blir rart å se utviklinga hvordan den egentlig skal være... :)

      Slett
    2. Hun er 17 mnd nå, 18 når lillebror kommer (men må kanskje trekke fra de tre månedene hun er prematur enda..). Virker som om hun og Sara ikke er så langt fra hverandre motorisk :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)