tirsdag 28. mars 2017

Mange inntrykk for de små...

Det er sånn ofte: pappan er omsorgsfull og passer på Sara. Kasper gjør spillopper for å glede søstera si, og hun er glad for brorens sprell! 

Men Ruska er mye sliten her. Det er mye støy og prat ved måltider, mange mennesker, mye som skjer, og et nytt sted. Vi trekker oss derfor tilbake litt til rommet for hennes del. Det har hun godt av. 
På kveldstid er det lagt til rette for at foreldre kan være sosiale og skravle etter at ungene har lagt seg. Det er derfor barnevakter som sitter vakt i gangen fra 20-22. Hvis en unge gråter, kommer de og henter oss. Det skjedde i dag. Kasper gråt, og vi ble hentet. Han hikstet, og var helt utrøstelig. Ingenting hjelper. Jeg har båret, snakket, strøket, gjort alt jeg kan, men ingenting hjelper. En time med gråt fra Kasper har jeg aldri opplevd før, og skjønner ikke helt hva som er greia. Han våkna natt til i dag av noen mareritt, og sov litt urolig... mulig det er alle inntrykkene som påvirker han? Aner jo ikke hvilke tanker han har om stedet eller folka som er her. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)