onsdag 23. april 2014

Hjelpemidler

Med et kronisk sykt barn som har forsinket utvikling kan man søke om diverse hjelpemidler. Vi søkte som tidligere fortalt om søskenvogn. Utvalget besto av én type, så da valgte vi den. Vi fikk den for et par uker siden, og den virket veldig stiv og stor. Derfor søkte vi litt på finn.no og fant akkurat den samme typen som vi har til Sara, i søskenversjon:) Jippi! Den er vi superfornøyd med!! Enkel å slå sammen, ganske nett, og ikke stiv og stor i det hele tatt!! 
Javel, så har vi betalt 1500,- men det er veldig billig for denne vogna. Vi er superfornøyde med kuppet! :)

Nå mangler vi vel egentlig bare en sprinkelseng til, så er det klart til at Kasper kan komme:) 

10 kommentarer:

 1. For at den hjelpemiddelvogna skal bli brukt, så bør dere ha sidestøtter i den. hvis det ikke allerede er på da, som jeg ikke ser. Sidestøttene bidrar til å holde sara rett i overkroppen, slik at hun ikke siger mot en side.. Men, det kan være hun er for liten til det enda..

  SvarSlett
 2. det var jo tragisk vogn fra hjelpemiddelsentralen. de henger nå ikke med i tiden! den 3 hjulingen så jo fin ut :) vi har en tfk 3 hjuling og er super fornøyd med den! skal bestille meg sparkebrett til vogna nå til sommern ;) syns det ser så morsomt ut..et tips elastisk bæresjal er jo å genialt til en liten baby og anbefales varmt!

  Vjenta

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant?! Vogna må jo være bruksvennlig og god!! :)

   Slett
 3. Vi gadd ikke en gang å prøve ut vogna fra hjelpemiddelsentralen. Endte med å kjøpe vogn til 13.000, som vi forøvrig er veldig fornøyd med. Jenta vår kommer til å trenge vogn lenge, så vi trengte søskenvogn etter at lillebror ble født. Den vi kjøpte er sikkert ti kg lettere enn den fra hjelpemiddelsentralen.
  Akkurat når det gjelder den type vogn burde de virkelig hatt en liten fornying av utvalget :)

  Sara

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skjønner jeg! 13.000 var jo mye for en vogn, men man bruker den jo mye, så det er viktig med brukervennlighet og størrelse. Enig at de burde forbedre utvalget sitt litt, ja...

   Slett
 4. Ang seng, så kan dere jo søke en seng fra HMS, med el.hjertebrett, slik at hun kan ligge litt høyere med hodet når hun er forkjølet feks.. Så kan kasper få sara sin gamle seng.. mange ulike typer, velg den fineste ;)

  SvarSlett
 5. Flott barnevogn, den vil nok komme til godt hjelp. :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)