søndag 27. april 2014

Mer hoste og urolige netter...

Både i går kveld og i kveld, har frøkna vært veldig urolig. Hun finner liksom ikke helt roen, men er trøtt som en dupp. Det kan ha litt med varmen å gjøre, men også han hun hoster så fælt. Hun hoster til hun brekker seg, og i kveld måtte vi skifte en pysj. Tynnere og mindre dyne har hun fått, og vifte er satt inn på rommet hennes. Nå kjennes det svalt der inne, så håper hun får sove resten av natta. 

Strålende sol har det vært på Nøtterøy i dag også, så vi har vært på bua i hele dag! Der har vi fått mye besøk:) Ungene fiska krabber, pappan rydda og snekra og de andre nøt finværet. Farmor var der også :) 
Selv om frøkna hoster mye, er hun veldig ivrig på å snu seg fra rygg til mage!! Jevnaldrende løper rundt, mens vi er superstolte når Sara kjemper seg rundt helt på egenhånd! I dag har hun gjort det mange ganger, og det er tydelig at hun er stolt selv også:) Ikke kan hun krabbe, sitte på egenhånd, og ihvertfall ikke gå, men hun er solstråla vår! Og vi er veldig stolte av henne! 

6 kommentarer:

 1. Flinke Sara <B så flott at hun kommer seg rundt.. så herliv vår vær dere har... her ligger sneen, skiene ble akkurat pakket vekk og i igår var det isfiskekonkuranse... landet vårt er bra langt...

  Vjenta

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vjenta!
   Hvor holder du egentlig til? Meldt snø her sør denne uka også. Våren er rar!

   Slett
 2. Så flink hun er , søteste Sara <3 Her har det også vært finvær i ei uke nå :) i dag regner det, håper det skinner opp i løpet av dagen. Ønsker dere en fin dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Deilig med vårvær! Håper dere fikk sett sola i dag, Marte!

   Slett
 3. Dere har jamen større grunn til å være stolte av godjenta deres! Flinke, blide, iherdige Sara!! Hilsen Anne Kristine

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-Kristine!
   Så hyggelig mld å få! Hun er virkelig iherdig ja. Og både fysioterapeut og bhg er flinke til å trene med henne:)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)