mandag 21. april 2014

Solstråla hos mormor og morfar!

Dagen starta ca 06.00 i dag også, uten våkennatt. Er vi tilbake i det gode sporet? Vi tør ikke annet enn å banke i bordet og knipse i lufta for at det varer nå:) 

Blidere enn hun er nå om dagen har vi sjelden sett henne, selv om humøret alltid har vært på topp. Hun fniser, skratter, ler, smiler, tøyser og tuller hele tida. Hun har mange flere lyder, hun har mye hardere grep, og virker tøffere enn hun har vært før. Vi syns hun virker eldre bare på denne påskeuka, og det skyldes sikkert den gode formen hun er i. 

De siste kveldene har hun vært vanskelig å legge da... Hun blir illsint, og det er vanskelig å nå inn til henne. Vi sitter hos henne til hun har øynene igjen og hun "reirer" seg til med smokker i hendene og henda godt rundt puta under hodet. Men før hun kommer så langt er det en tålmodighetsprøve. Og den prøven er pappan flinkest på. Mamman syns hun er flink som klarer å blande seg så lite som hun gjør, selv om hun bare har lyst til å løfte henne opp til hun roer seg. 
I dag var vi en liten tur på bua før mormor hentet i 12.00-tida. Der har hun kost seg ute i sola! Med faktor 50 og solhatt i nydelig påskesol!! 
Pappan har snekra og vært handyman, mens mamman har kos seg med turning og strikking! 

I morgen er det hverdag igjen! Barnehage og jobb, tipper Sara har savnet Line i bhg:) 

2 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere har hatt en super helg:-) Så fin lille Sara er i sommerhatt, sukk! Her har det også vært knallvær og vi har vært ute hele dagene:-) I dag er det barnepass så håper det skinner opp litt så vi kan være ute å kose oss:-) Ønsker Sara en fin dag i barnehagen og at mamman og pappan får en fin dag:-)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ungene er heldige som har deg, Marte!!! :)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)