tirsdag 15. april 2014

Nok en bra dag!

Mamman våkna av søppelbilene som kom i 05.00-tida, og fryktet at frøkna skulle våkne av dem også. Men hun sov heeelt til 06.30 Deilig! Da var hun strålende fornøyd. Det er så deilig at hun er frisk igjen! Mat er ikke noe problem, kle på er ikke noe problem, og oppkast/diaré er ikke tema engang. Digg!! Så får vi se om hun tåler maten vi gir henne da...
Vi er så privilegerte at vår fantastiske fysioterapeut kommer hjem til oss i ferier. Hun er hos oss i jula, og kom hit i dag. Frøkna hadde en veldig bra treningsøkt! 
Vi har vært på sykehuset i dag. Frøkna har tatt blodprøver og allergitester. Hun er ikke allergisk for melk som vi trodde tidligere. Hun blir fryktelig sint når vi skal ta prøver av henne, hun er en bestemt ung frøken! Selv om hun ble sint og gråt masse, fikk vi en hyggelig hilsen fra barnepoliklinikken: et påskeegg fra Hval-sjokolade. 

4 kommentarer:

 1. Jeg blir så rørt av og se Sara gå i den walkeren altså! Hun er bare så god, kan ikke annet enn å smile:-) Ønsker dere en God Påske!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi blir helt rørt vi også, Marita! Hun viser virkelig framskritt! Vi ønsker deg en god påske også!

   Slett
 2. Så flott å se Sara på video igjen, helt herlig! Håper hun får en super påske, dere også! Klem fra Bente, som titter innom hver dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bente! Vi har en super påske så langt, og regner med at den fortsetter:) Ønsker det samme for deg og dine:)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)