tirsdag 1. april 2014

Alle tre i samme seng!

Også i natt våkna vi av full bleie. Rumpa begynner å bli bedre, men er fortsatt sår og gjør vondt. Mormor prøvde å bade henne i går, da trakk hun rumpa fort opp av vannet. Det var ikke godt! Hun sovna heldigvis rask med tørr bleie, og våknet ikke før 06.00 Mamman våkna av fuglene før Sara! Sover nok forholdsvis lett om dagen...

Hun var ei solstråle til morgenen, men fryktelig trøtt. Frøkna var kjempefornøyd da hun fikk ligge mellom mamma og pappa i dobbeltsenga, splitter naken! På et håndkle selvfølgelig, men med lufting av såret. Der fikk hun maten sin, og nøt begge foreldrenes fulle oppmerksomhet. Og vi nøt smittende smil og varme fra små tær under dyna. Det ble en halv dag i barnehagen, hun er ikke helt i form enda. Hvis det er et vanlig mage/tarm-virus, tar det 7-10 før det er over. Så i verste fall må hun bli hjemme denne uka. 

Bæsjen er bedre i dag. Litt mer konsistens som vi kjenner... Rart hvor stor interessen plutselig er blitt for innholdet i bleier...  

En ny tann dukket opp for en uke siden (etter forrige feber), så nå venter vi på tre hjørnetenner. Noen leger mener jo faktisk at tennene kan "poppe opp" etter perioder med feber og sykdom for da blir tannkjøttet mykt, og lett for tennene å komme opp:) Vi har ikke merker noe særlig til noen av tennene, så håper det dukker opp noen nye etter denne runden også. Det kan jo hende at hun faktisk får bruk for dem en dag også?! ;) 

6 kommentarer:

 1. Så flott at det går fremover :), ønsker dokker gode dager fremover :)

  SvarSlett
 2. Hei! Har dere prøvd sårsalven som heter Aselli? Den har vært til stor hjelp hos oss i såre-rumper-perioder. God bedring til Sara! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Aud! Ja, Aselli har vi brukt litt, men nå ser det ut til at Inotyolen gjør nytten! Så da fortsetter vi litt til. Men takk for tips! :)

   Slett
 3. Våre barn fikk alltid diaré i forbindelse med nye tenner som poppet opp. Kanskje det er årsaken til Sara's løse mage også? Ønsker den skjønne lille jenta deres fortsatt god bedring!! Hilsen Anne Kristine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne Kristine!
   Ja, har hørt om tannbæsj :) Men hun har ikke hatt noen annen reaksjon på de andre tennene.. Men tanken er absolutt ikke fremmed. Vet at det er mage-tarmvirus i området, så holder en knapp på det, ihvertfall nå som det har vart så lenge... Blir spennende å se om det popper opp noen tenner snart! :) takk for gode ønsker!

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)