onsdag 2. april 2014

Søknad innvilget og avslått

Vi har søkt på to ting til Sara (utenom walker). Søskenvogn fikk vi innvilget, mens vi fikk avslag på ekstra bilsete til avlastningshjemmet. Det syns jeg egentlig er litt rart når hun har avlastning to ganger i uken, itillegg til to overnattinger i måneden. Siden de var avlastere betalt av kommunen, var det et kommunalt ansvar. Mulig man kan søke dem om støtte da? Men, men,  et brukt bilsete koster jo ikke allverden. 

Vi er veldig glade for at vi fikk innvilget søskenvogn da! Når Kasper kommer blir det enklere å levere Sara i bhg når de kan trilles sammen:)  Han er forresten meget aktiv om dagen, herlig å kjenne at nytt liv er på vei. Denne graviditeten er ikke noe annerledes enn det den var med Sara. Mamman er i god form, trener step/aerobic og danser salsa fortsatt. Det er mye bæring av RuskeSara, hun klarer jo ikke å forflytte seg på egenhånd. Er spent på hvordan det blir nærmere sommeren... 
Pappakos!

Vi prøvde ikke barnehagen i dag. Hun var i fin form til morgenen i dag, litt sutrete på dagen, men kvikna til igjen etter litt søvn.
Bæsjen har vært tynn og slimete, så regner med å holde henne hjemme i morgen også. 

Hun var hos mormor og morfar i ettermiddag. Der var hun i strålende form. Vi fikk som vanlig koselig snap:) 
Hun har vært superflink til å drikke vann i dag! Ca 50ml på tåteflaske er helt utrolig! Vi er så stolte av henne, og hun er strålende fornøyd når hun får flaska, og får til å suge og svelge helt selv. Fantastisk å se iveren og gleden hun får av å mestre dette:) 

2 kommentarer:

  1. Snodig dere ikke fikk innvilget sete, men bra vogn ihvertfall gikk i orden:-) Søte Sara:-) Herlige bilder av henne og pappan!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)