torsdag 10. april 2014

Tegn til tale og litt lekkasje..

Nå er vi tilbake på 150ml hver 4.time, og det funker bra! I dag var det endel lekkasje rundt knappen igjen, den har vært fin i noen uker. Aner ikke hva det kom av, men den ble bra helt uten at vi gjorde noe sist... Ei strålende blid frøken i barnehagen og hjemme. Var våken et par timer i natt. Da var hun fnisete og lysvåken. Vil av prinsipp ikke ta henne ut av soverommet, men det var ikke sjans for at hun skulle sovne med det første. Da ble det litt teletubbies til hun ble trøtt igjen. Da sov hun helt til 07.00:) 
I bhg er de flinke til å bruke tegn til tale. Vi er ikke like flinke hjemme. Vi må for det første lære oss det ordentlig, også må vi komme "over kneika". Litt vanskelig å komme igang. Til onsdag skal vi på et møte i regi av PPT som går på kommunikasjon. 
Vi har fått smokker til Kasper i posten, så nå blir det spennende å se om han blir like glad i smokk som storesøstra! 

I morgen skal mamman på jentetur (en årlig blåtur med gode venninner), så pappan og Sara skal være hjemme alene. Frøkna skal dessuten på overnatting hos mormor og morfar den ene natta. Det er alltid like stas:) 

Mamman og pappan syns det et viktig å gi hverandre litt fri og rom, derfor prøver vi så godt vi kan å oppmuntre hverandre til å dra på gutte-og jente-turer. Da blir kveldene vi har alene sammen også enda koseligere ❤️ Kjærleik! 

4 kommentarer:

  1. Hei. Anbefaler dere å kjøpe "Tegnordboka" av Sigrun Nygaard Moriggi.. http://www.ettskrittforan.no/ressurs.html

    SvarSlett
  2. Vi hadde god hjelp av Tegn til tale før Hannah begynte å snakke særlig mye selv. Hun lagde forresten egne tegn også, som hun fremdeles husker:-) Ikke noe behov for tegn nå; hun prater som en foss!

    SvarSlett
  3. http://www.statped.no/Tema/Larevansker/Publikasjoner/Mine-tegn-skolestart/Alle-filmer-til-Mine-tegn-Skolestart/

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)